Obavijest za članove AMUS-a

Objavljeno 03. May 2018

 

Poštovane članice i članovi AMUS-a,

Obavještavamo Vas da će Udruženje za svoje članove organizovati prijevoz na predstojeću Skupštinu AMUS-a iz sljedećih gradova:

  1. Banja Luka
  2. Mostar
  3. Tuzla i
  4. Bihać

Kako bismo što prije mogli pristupiti organizaciji, potrebno je da Vašu prijavu za dolazak na Skupštinu AMUS-a organiziranim prijevozom dostavite u što kraćem roku na email adresu: skupstina@amus.ba .

Vašu prijavu možete poslati također putem pošte ili dostaviti lično u neku od poslovnica AMUS-a u Sarajevu, Mostaru ili Banja Luci. Link sa adresama i kontaktima poslovnica se nalazi u produžetku:

http://amus.ba/new/onama.php?ID=18.

Kako bi postupak prijave bio što jednostavniji i brži preporučujemo da to učinite na gore navedeni email.
Za članove Skupštine AMUS-a koji budu prisustvovali na Skupštini, a koji nisu iz Sarajeva ili iz nekog od gore navedenih gradova, također će biti nadoknađeni troškovi prijevoza i to u visini povratne autobuske karte od mjesta boravka prijavljenog u AMUS-u do Sarajeva. Isplata naknade troškova biće izvršena na žiro račun člana Udruženja poslije sjednice Skupštine, pod uslovom da je svojim potpisom potvrdio prisustvo. 

Ukoliko prijavljeni broj članova bude manji od 5 (pet), prijevoz neće biti organiziran, ali će autorima svakako biti nadoknađeni troškovi prijevoza, i to na način i pod uslovima definisanim u prethodnom pasusu.

S poštovanjem,


Stručna služba AMUS-a